de moderne trends van rest

No Comments
de moderne trends van rest

De recreatieve trends blijven herschikken op, als de wereld om ons heen verandert ook dynamisch. Voor elk type activiteit, de mode, de media, de maatschappelijke organisaties het effect van het verspreiden van, maar de regering programma ‘ s en beleid ook van invloed op de bepaalde periode van recreatie vraag en aanbod. De traditionele vrije tijd cultuur met de westerse landen in het algemeen, is de vraag (activiteit) uitbreiding effect op de voeding (service) ontwikkelingen, maar wanneer deze laatste voor overgewicht, die snel de vraag herstel te volgen.

Dit fenomeen wordt beschouwd als wenselijk

Dit fenomeen wordt beschouwd als wenselijkomdat de echte problemen in de activiteiten om de omstandigheden te creëren optreden, als er een pagina voor een lange tijd met overgewicht. Namelijk, wanneer een economisch herstel, een goede regering programma is het resultaat van meer wilt rekreálódni, te verplaatsen, maar de opties ontbreken. Echter, als er te veel aanbod wordt gedomineerd door een smaller vraag tegen, de recreatie, sport, zorg bedrijven vinden het niet hun economische berekeningen.

Dit is voor een lange tijd kan een verstoring van het evenwicht tussen vraag en aanbod diensten in meer dan in de richting van onevenredig is aan de ene kant, de schaarse de vraag, aan de andere kant, is veroorzaakt door de recreatieve markt, ondernemers beschikken niet altijd over de juiste informatie over hoe de diensten die nodig zou zijn in een bepaald gebied (Gáldi Gabor, 1989/de). Een verfrissende aanvulling wordt beschouwd als de potentiële sport behoeften van de consument een voorlopige beoordeling gebeurt, en de resultaten, rekening houdend met het gebouw en de inrichting, of de aannemer naast de economische aspecten van al verlies leek investeringen (Gáldi Gabor, 1989/b). De volledig verschillende doeleinden en gemotiveerd investment analist om geen vrijwilligerswerk te doen voor de studie.

De vrije tijd besteden aan activiteiten er zijn verschillende manieren worden gebruikt voor het classificeren, in de volgende, deze zijn van een aantal. Overlap, natuurlijk, er zijn waarschijnlijk een aantal activiteiten in de vorm zijn van de zeer ruime keuze.
De recreatie activiteiten divisie

De onderstaande recreatieve activiteiten volgens verschillende criteria in groepen

in de meeste gevDe onderstaande recreatieve activiteiten volgens verschillende criteria in groepenallen echter, de intellectuele (cultuur, entertainment, cultuur, games, kunst, cultuur) en recreatiegebieden (verplaatsing hobby ‘ s, dansen, spelen, wandelen, sport) verdeling wordt toegepast. De vrije tijd activiteiten die gebaseerd zijn op de aard van een bepaalde activiteit vorm van degenen die behoren tot de geestelijke recreatie, waarbij het individu een passieve toeschouwer receptie (lezen, luisteren naar muziek, theater, film, TV, tentoonstelling, cheerleading, enz.) of een actieve, creatieve deelnemer (puzzel, ghost games, muziek, schrijven, handenarbeid, creatieve handmatige activiteiten). Hier behoren ook die hobby-type activiteiten die de individuele deelnemers en de oprichting van (numismatiek, filatélia, rock verzamelen, houtwerk). De fysieke recreatie om de verplaatsing activiteit kan een hobby zijn, activiteiten in de natuur (tuinieren, vissen, jagen, etc.) muziek, dans, beweging vormen (volksdansen, stijldansen, enz.), toerisme (excursies, wandelen, bergbeklimmen, sportklimmen) spel, sport games, of andere recreatieve doeleinden sportieve activiteiten.

Hierna aangeduid als de zogenaamde intellectuele en fysieke (verplaatsing) van activiteiten voor een meer gedetailleerde presentatie zal plaatsvinden.
Intellectuele recreatieve activiteiten,  De intellectuele recreatie, cultuur, entertainment, games en culturele kwesties, geletterdheid soorten, het culturele leven van het probleem bezig is, en te gebruiken als een instrument. Dit omvat alle recreatieve activiteiten, die niet in de eerste plaats de fysieke vermogen ontwikkelt, kan echter betekenen dat zelf-verbetering, zelf-gericht leren, (verder)te leren. In deze zin, is leren niet aan de toekomst te werken aan het maken is de belangrijkste drijvende kracht. Het belang, tevredenheid, self-verbetering, maar de motivatie kan het tijdstip van de uitgaven, de kwaliteit van leven nastreven.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *